Mit jelent a duális képzés?

Ez egy olyan képzési forma, amely lehetőséget ad a hallgatóknak, hogy a felsőoktatásban megszerzett elméleti tudás mellett, a képzésben részt vevő cégeknél, életszerű gyakorlati ismereteket is elsajátítsanak. Az egyetemi képzéssel párhuzamosan megkezdődik a gyakorlati oktatás is, így a képzés befejezésekkor, a meglévő üzemi tapasztalatokkal, munkavállalói készségekkel kerülhet ki a hallgató a munkaerőpiacra.

2016 szeptemberétől a mezőtúri RAFI Hungaria Kft megkezdi együttműködését a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai karával, így várjuk azon diákok jelentkezését, akik felvételiznek a megnevezett felsőoktatási intézmény villamosmérnöki alapszakára és ambíciót éreznek magukban a korszerű technológiák megismerésére.

 

Mit nyújt a RAFI Hungaria Kft a duális képzés keretein belül?

Betekintést nyerhet a hallgató egy jól működő cég vállalati életébe.
A mindennapos életben alkalmazott elektronikai termékek gyártási szakaszainak megismerése a következő területeken: automotív technológia, irányítástechnikai komponensek, információtechnológia, robotika, agrár elektronika.
Számtalan cégnél használt SAP vállalatirányítási adatbázis megismerése.
A jól képzett, folyamatosan megújuló technológiai ismeretekkel rendelkező szakértő csoportunk biztosítja a szakmai fejlődés lehetőségét.
Lehetőség nyílik a megszerzett idegen nyelvi (német, angol) tudás fejlesztésére az állandó külföldi jelenlétnek köszönhetően.

 

A jelentkezés folyamata

Az első lépés a felsőoktatási intézménybe való jelentkezés a Felvi.hu elektronikus rendszeren keresztül. A duális képzéshez tartozó szak a DE-TTK villamosmérnök BSc.
Ezzel egyidejűleg a diáknak jelentkeznie a céghez 2016. május 12-ig, a patricia.szabo@rafi.hu email címen keresztül, önéletrajzzal és motivációs levéllel. A felvételi eljárás egy személyes interjú keretein belül történik meg, melynek időpontjáról írásban küldünk tájékoztatást.

 

Jelentkezési feltételek

jelentkezés a DE-TTK villamosmérnök BSc nappali tagozatára

minimum társalgási szintű német vagy angol nyelvtudás

 

A szak duális képzésére a hallgató akkor nyer felvételt, ha mind a vállalati, mind pedig az egyetemi felvételin megfelelt.

 

Egyéb információk

A képzés helye a RAFI Hungaria Kft székhelye, ami Mezőtúron a Szolnoki út 35. szám alatt található.
További információk a duális képzésről a következő oldalakon találhatók: http://www.dualisdiploma.hu, Debreceni Egyetem honlapján: http://ttk.unideb.hu/ttk/oldal/111

 

A képzéssel kapcsolatosan felmerülő kérdéseket az alábbi elérhetőségen várjuk:
Szabó Patrícia, patricia.szabo@rafi.hu

 

Jelentkezés előtt lehetőség van a cég megismerésére, egy gyárbemutató keretein belül.
Az érdeklődők jelentkezését, a  Hr munkatárs Szabó Patrícia várja, a fent megadott email címen.