RAFI díjak

Mezőtúr Város Önkormányzata szervezésében 2014. október 23-án, a Kossuth téren megemlékezésre került sor az 1956-os Forradalom és Szabadságharc 58. évfordulója alkalmából.

A városi ünnepséget jelenlétével megtisztelte Boldog István, országgyűlési képviselő, Berec Zsolt, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés alelnöke és a Dr. Boldog-Ellenberger Szilvia, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Mezőtúri Járási Hivatalának vezetője. A szabadtéri megemlékezést követően, a Városháza Dísztermében városi díjak és kitüntetések átadására került sor. A díjakat Herczeg Zsolt polgármester adta át.

Mezőtúr Város Képviselő-testülete "Mezőtúr Gazdaságfejlesztéséért" díjat adományozott a RAFI Hungaria Kft. részére.

 

 

Az Év Vállalkozása címet kapta a RAFI Hungaria Kft.

2015.november 18-án Szolnokon a megyeháza dísztermében bemutatták Jász-Nagykun-Szolnok megye TOP 50 vállalkozását. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a NAV Észak-alföldi Regionális Adó Főigazgatóságával karöltve ismertette a megye gazdaságának legjelentősebb szereplőit, valamint a teljesítményüket elemző kiadványt, amely immáron huszadik alkalommal jelenik meg.

A tavalyi év értékelése mellett díjazták a kiemelkedő teljesítményt felmutató térségi cégeket és szakembereket. Az Év Vállalkozása kitüntető címet kapta a mezőtúri RAFI Hungaria Kft. Az elismerő oklevelet a cég ügyvezető igazgatója, Tóth Lajos vette át dr. Sziráki Andrástól, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökétől.

 

 

2016.04.29-én a mezőtúri Teleki Blanka Gimnázium ballagási ünnepségén az iskola igazgatója Majoros Gergely Teleki-emlékplakettet adományozott a RAFI Hungaria Kft-nek.

 

 

2016. augusztus 18-án, Szolnokon a Megyeháza dísztermében, augusztus 20-a alkalmából megtartott ünnepi megemlékezésen 41 megyei elismerő díjat és címet adtak át.

A megye gazdasági életében, a terület- és településfejlesztésben, az ipari, a mezőgazdasági, a kereskedelmi, a műszaki és egyéb területeken kimagasló szakmai, hivatásbeli érdemeket elérő személyek és közösségek elismerésére alapította a közgyűlés a JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI GAZDASÁGI DÍJ-at.

A közgyűlés 2016-ban, a RAFI Hungaria Kft-nek adományozta a JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI GAZDASÁGI DÍJ-at, a kft elektromechanikai iparágban végzett kiemelkedő szakmai munkája és a munkahelyteremtés terén nyújtott kiemelkedő tevékenysége alapján. Ezt követően Boldog István országgyűlési képviselő a mezőtúri fazekas hagyomány jelképeként kerámia tálat adományozott a RAFI Hungaria Kft-nek. A díjakat Tóth Lajos ügyvezető igazgató vette át.